Ecuador, here we come: 16 augustus!

11-07-2013 13:32

Jajajajaaa, er is een datum! Op vrijdag 16 augustus om 10 uur vlieg ik van Amsterdam naar Quito (Ecuador)!

Zoals gezegd is de planning meteen al helemaal veranderd vanaf het begin: het project Minadores de Suenos in Quito blijkt toch geen plaats voor me the hebben in september en ik heb natuurlijk de TEFL cursus in Spanje gedaan in plaats van in Peru... Tijd om het schema dus serious om te gooien en in elkaar te puzzelen: bellen / mailen / faxen naar de andere opties in mijn lijst. Voorlopig lijkt CENIT in Quito het beste alternatief (https://www.cenitecuador.org/en/about/background)... Als ik meer weet, weten jullie het ook!

Intussen heb ik ook de website hier serieus bijgewerkt, met mijn verhalen van spanje, nieuws, een aangevulden vrienden-die-helpen-lijst (thanks iedereen!), een beter georganiseerde blog en ik heb ook invulling gegeven aan het "extra"-kopje... Oh ja, en het gastenboek is ook officieel in gebruik! Dat mag je opvatten als een uitnodiging ;).

Kijk maar eens rustig rond, en voor alle vragen, uitnodigingen, opmerkingen en afscheidsbrieven (:P) ben ik nog tot 16 augustus bereikbaar via de mail, facebook of telefoon! Ik houd jullie op de hoogte!

Groetjes weer!

 

 

—————

Terug